Lämna in bilen för service & reparation

Nini Verkstad är en pålitlig bilverkstad i Falun som erbjuder en mängd olika bilservice-tjänster. Vi förstår att din bil är en viktig del av ditt liv och därför tar vi hand om den som om den vore vår egen.Vårt team av erfarna mekaniker har lång erfarenhet av att arbeta med alla typer av bilar och vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ service till våra kunder.

Märkesoberoende verkstad

Vi arbetar med alla bilmärken som finns ute på de svenska vägarna.

Viktigt att lämna in bilen på service

Att utföra årliga service på bilen är viktigt ur flera aspekter. Ekonomiskt lönar det sig då du slipper kostsamma skador och reparationer eftersom att du håller bilen i gott skick genom service och underhållsåtgärderna. Miljömässigt är det en stor fördel att byta olja, oljefilter och tändstift enligt tillverkarens föreskrifter, annars ökar motorns slitage och avgasutsläppen ökar markant. Dessutom håller du bränsleförbrukningen nere i en låg nivå. I en service kontrollerar vi även alla viktiga komponenter i bilen och bedömer dess skick så att du som bilägare kan få en tydlig uppfattning om vad för skick bilen är i och kan därmed fatta ett välgrundat beslut.

Boka tid

Behöver du lämna in bilen? Ring oss på 023-249 00!

Årlig Service

Att regelbundet serva din bil är en viktig del av dess underhåll och livslängd. Vårt team av erfarna mekaniker utför en omfattande service inklusive oljebyte, filterbyte och en grundlig kontroll av avgas- och bromssystemet.

Reparation

Oavsett om din bil behöver en större reparation eller bara en mindre justering, kan vi hjälpa. Vi har lång erfarenhet av att reparera alla typer av bilar och vi garanterar att din bil blir i toppskick igen.

Felsökning

Om din bil inte fungerar som den ska, kan vårt team av experter hjälpa till att identifiera och reparera problemet. Vi använder den senaste tekniken och utrustningen för att säkerställa att din bil snabbt och effektivt repareras.