Däckservice i Falun

Märker du av vibrationer när du kör? Känns det som att greppet på vägen har försämrats eller är det dags att byta till säsongens däck? På Nini Bilverkstad erbjuder vi professionell däckservice och däckskifte för din bil. Vi har bred erfarenhet av olika däcktyper och kan bistå med allt från däckbyten till regelbunden underhållsservice för att hålla dina däck i toppskick.

Ring oss för offert på nya bildäck

Behöver dina däck bytas ut på grund av slitage, eller är du på jakt efter nya däck? Hos oss på Nini Bilverkstad hittar du ett omfattande urval av nya bildäck. Ring eller kontakta oss för att få en prisuppgift på nya däck. Kontakta oss på 023-249 00 för att få en offert på nya bildäck.

Boka tid

Behöver du lämna in bilen? Ring oss på 023-249 00!

Däckbalansering

Om dina däck vibrerar eller skakar när du kör kan det bero på att de behöver balanseras. Vi kan hjälpa dig att balansera dina däck så att din bil kör så smidigt som möjligt.

Däckreparation

Har du fått en pyspunktering som du märkt av efter ett tag? Då ska du komma till oss. Ibland kan däcket repareras istället för att bytas ut. Vi kan reparera små hål och skador på däcket för att förlänga dess livslängd.

Däcktryckskontroll

Det är viktigt att däcken har rätt lufttryck för att de ska fungera optimalt. Är däcktrycket för lågt blir bromssträckan längre och risken för vattenplaning ökar. Är trycket för högt försämras väggreppet och komforten minskar. Vi kan kontrollera dina däck.

Behov av nya däck? Vi har lösningen!

 

När dina däck blivit slitna och inte längre erbjuder den säkerhet och prestanda som krävs, är det dags att byta ut dem. Hos oss hittar du ett brett utbud av högkvalitativa däck från ledande tillverkare som passar just din bil och dina körbehov. Våra kunniga tekniker hjälper dig att välja rätt däck och ser till att de monteras korrekt.

 

Varför välja vår däckservice i Falun?

 

Att välja vår verkstad för din däckservice i Falun innebär att du får tillgång till:

  • Erfarna och certifierade tekniker som förstår ditt behov.
  • Snabb och pålitlig service varje gång.
  • Konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten.
  • Enkel bokning och flexibla öppettider som passar din tidsplan.

 

 

 

Boka din däckservice idag

 

Vänta inte tills det är för sent! Att sköta om sina däck är en vital del av fordonsunderhållet. Boka din däckservice hos oss idag och kör med förnyad trygghet. Besök oss i Falun eller kontakta oss via telefon eller vår hemsida för att arrangera en tid som passar dig.


På vår verkstad i Falun, är vi här för att se till att du alltid når din destination säkert. Låt oss ta hand om dina däck - så tar du hand om körningen!