Däckservice & däckskifte - Falun

Vibrerar det när du kör? Är väggreppet sämre eller behöver du byta däck för säsongen? Hos Nini Bilverkstad i Falun kan du få professionell däckservice till din bil. Vi har erfarenhet av att arbeta med olika typer av däck och kan hjälpa dig med allt från att byta däck till att utföra regelbunden däckservice så att dina däck är i fortsatt gott skick.

Ring oss för offert på nya bildäck

Är däcken slitna och behöver bytas ut? är du ute efter nya däck ska du vända dig till oss. Vi har ett stort sortiment av nya bildäck. Kontakta oss på 023-249 00 för att få en offert på nya bildäck.

Boka tid

Behöver du lämna in bilen? Ring oss på 023-249 00!

Däckbalansering

Om dina däck vibrerar eller skakar när du kör kan det bero på att de behöver balanseras. Vi kan hjälpa dig att balansera dina däck så att din bil kör så smidigt som möjligt.

Däckreparation

Har du fått en pyspunktering som du märkt av efter ett tag? Då ska du komma till oss. Ibland kan däcket repareras istället för att bytas ut. Vi kan reparera små hål och skador på däcket för att förlänga dess livslängd.

Däcktryckskontroll

Det är viktigt att däcken har rätt lufttryck för att de ska fungera optimalt. Är däcktrycket för lågt blir bromssträckan längre och risken för vattenplaning ökar. Är trycket för högt försämras väggreppet och komforten minskar. Vi kan kontrollera dina däck.