AC-service för god kylning av bilen

När sommaren närmar sig och temperaturen stiger är det viktigt att din bils AC fungerar korrekt. Nini Verkstad i Falun erbjuder professionell AC-service för din bil. Våra erfarna tekniker kommer att kontrollera och felsöka din bils AC-system för att säkerställa att det fungerar optimalt. Vi kommer att undersöka kylsystemet, kontrollera trycket och se till att det inte finns några läckor eller andra problem som kan påverka prestandan. Med vår AC-service kommer du att ha ett pålitligt och effektivt kylsystem i din bil, vilket gör att du kan njuta av en bekväm och sval körupplevelse under sommaren. Kontakta oss på Nini Verkstad för att boka din AC-service idag!

Vi förstår vikten av att ha en fungerande AC i din bil, särskilt under de varma sommarmånaderna. Därför erbjuder vi en omfattande AC-service som inkluderar reparation av läckor, påfyllning av kylmedel och rengöring av systemet för att säkerställa att det fungerar korrekt. Vi erbjuder även tjänster som däckservice.

Certifierad bilverkstad för AC-service

Vår bilverkstad har erhållit certifikat hos Incert för att hantera Köldmedium.

Boka tid

Behöver du lämna in bilen? Ring oss på 023-249 00!

Reparation av läckor

Kyler AC-systemet dåligt när det är riktigt varmt eller är det fuktigt inne i bilen? Orsaken till detta kan vara ett läckage i AC-systemet. Vi felsöker systemet och utför läcktest för att fastställa var problemet ligger och byter ut den defekta delen.

Påfyllning av köldmedel

Vägrar AC-systemet sätta igång? Märker du att AC-systemet behöver arbeta hårdare för att uppnå samma kylande effekt? Förmodligen behöver AC-systemet fyllas på med köldmedel. Vänta inte för länge med det då risken för kompressorhaveri ökar.

Rengöring av systemet

Att hålla AC-systemet rent och i gott skick är viktigt, annars kan det börja lukta illa och hela bilfärden blir en jobbig upplevelse. Vi byter ut kupéfiltret och rengör även komponenter som exempelvis förångaren som är känsliga för smuts och damm. Ett tips är att sätta igång AC-systemet då och då även under de kalla årstiderna.